Khamis, 15 November 2012

Password Blackshot

                                                         Password Blackshot hacker


ACCOUNT DETAILS

59 ulasan:

  1. ID:rajahanis
    pass:asnawi123

    ADA BANYAK WEAPON GS main lah :D

    BalasPadam
  2. ID:pahannn135
    PASSWORD:pahanpro12345

    pangkat sarjent

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. semuani penipuan jer bodo sial fuck you baby

      Padam
  4. main kan pleesa..id:mate_kero pass:fucker123

    BalasPadam
  5. Mainkan username:hafiznizzal password:hafiznizzal123456789
    Ada AWP Ghost 999 days x Tipu :D

    BalasPadam
  6. ID:ronaldoihan pass:4Teratai

    BalasPadam
  7. id: ramadhan2010
    pass: techkrunchie9656

    BalasPadam
    Balasan
    1. aq ambik tau id ni...ape pin???...nk tuka pass

      Padam
    2. plsss..nk pinnn aq dah top up dah...nk tuka pass
      ap pin

      Padam
  8. ser give me account ser no codes" plzzzz

    BalasPadam
  9. main lah id ni chiko082 pass hypptv0...........

    BalasPadam
  10. sape tau canne nak cari pass blackshot yang kite dh lupe...tolong ye id :sodmizanprof cari ye pass dye ape....klau dh tau pass nye bagi tau ngan no tefon kamu skali ye nnti aq topakkan..

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. xXxprokillerzxx
    ikozakry11
    master sarjan,just for gamer

    BalasPadam
    Balasan
    1. wei nak jadi owner kau nnti aku top up kan seminggu sekali aku janji..

      Padam
    2. ko telak kan top up mol kat id aq boleh x

      Padam
  13. kalau sapa sapa nak hack garena pm aq kat fb (azhar iko) ok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ajar aku,, aku nk hack pangkat paling tinggi,, muahahha

      Padam
  14. ID : ricky5637
    Password : 73121613ab
    Got Hk 416 Leopard 999 days.I scam from a newbie player.

    BalasPadam
  15. Id : Daus_21
    Password : axtion242
    Mastery all high.Got all skope.If not believe,try open it ;)

    BalasPadam
  16. FREEE MAJOR ACC raymondtan1999 pw raymondtan1234

    BalasPadam
  17. ada tak id free yang tidak kena band...??? :)

    BalasPadam
  18. saye ade id free
    id :hazimpowerkill
    password:1q2w3e4r5t6y

    BalasPadam
  19. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  20. Id:Awantyx
    Pass:92808139amir
    Happy Blackshot Gamming Guys Main Lah Id To For All ;)

    BalasPadam
  21. Sapa boleh tolong naikkan pangkat blackshot aq,, pangkat aku baru sarjan ,, (tu pun byk main glitch nk kill org) srs belum kena banned,, so kalu nk whisper garena aku msej..garena aku syafiq_bsp13

    BalasPadam
  22. Jgn percaya yg lain tu semua menipu tu,, semua dah kena banned,, aku dah try dah

    BalasPadam
  23. Buto kate ade id pangkat GM... Memang babi sape yng tipu aq...

    BalasPadam
  24. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  25. Buto kate ade id pangkat GM... Memang babi sape yng tipu aq...

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  27. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  28. Ada id free plezz aq boleh tlng mainkn bukn yg tipu

    BalasPadam
  29. ID :aiwprton14

    PS:awpblack14

    mainkan id aku ni..master sarjen..
    bp ade banyaklah jugak..
    tak caye try bukak id ni..

    BalasPadam
  30. kalau nak id blackshot pm NowallerNohackk.. owner Grm DieaBo

    BalasPadam
  31. add me i generate you rank bp bsc and weapeon lvl
    add me on facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100012876548623
    no scam
    i want some friends :(

    BalasPadam
  32. add me i generate you rank bp bsc and weapeon lvl
    add me on facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100012876548623
    no scam
    i want some friends :(

    BalasPadam
  33. add me i generate you rank bp bsc and weapeon lvl
    add me on facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100012876548623
    no scam
    i want some friends :(

    BalasPadam